4 års garantiformular

Som kunde har du nå mulighet for å fylle ut en 4 års garanti-formular direkte på vår hjemmeside.

Du vil innen 1 uke motta et garantisertifikat på din e-mail, som du skal ta vare på. 4 års garanti-formularen skal fylles ut og sendes til oss senest 3 uker etter kjøpet av ventilatoren. 4 års garanti kan ikke opprettes til ventilatorer, som er 3 uker eller eldre enn kjøpsdato.


Produkt Spesifikasjoner
Modell *
Serienr. *
Kunde Informasjon
Navn *
Adres *
Postnr./By *
Tlf./Mob. *
Email *
Butikkdetaljer
Butikknavn *
Butikkadresse *
Faktura nr. *
Selger *
Kjøps Dato * dd.mm.åååå
Beskjed  
  Read rules
   

BETINGELSER:

4 års garantien er en kampanje som gjelder fra 01-01-2011, og gjelder alle SILVERLINE ventilatorer, men med unntak av uttrekksmodeller og standardventilatorer. 4 års garantien er gratis, og kunden kan ikke faktureres ekstra for å få rett til denne.

Den obligatoriske 2-års garantiperiode er inklusiv i 4 års garantien. Garantien gjelder kun ved feil og mangler som produsenten har skyld i, og bortfaller i tilfelle av at kunden selv bærer skylden for feilen eller mangelen.
4 års garantien omfatter gratis reservedeler og levering av disse direkte til kunden. Garantien dekker ikke utgifter i forbindelse med utskiftning av delen eller regning til en evt. servicemontør.

Kunden har ansvaret for å ta vare på 4 års garanti-sertifikatet samt fakturaen som er mottatt fra kjøpsstedet i forbindelse med kjøpet. Hvis en av disse går tapt, bortfaller den ekstra garantien.

I tilfelle av feilaktige opplysninger eller forsøk på juks, vil garantien opphøre.

  NORWAY
Silverline Global
JGNORDIC SILVERLINE
Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk
Tlf Nr.: +47 22 12 08 09 Fax Nr.: +45 70 13 13 89
Email: info@jgnordic.com Email: info@silverline.dk