PRODUKTERVentilatorer 

SILVERLINE Ventilatorer

 

När det gäller kök är vi medvetna om att individualitet spelar en avgörande roll. Därför erbjuder Silverline ett brett utbud av ventilatorer/kåpor som passar just dina behov. Det breda utbudet innebär att du är fri att välja mellan traditionella och moderna ventilatorer/kåpor och sätta din egen prägel på köket. Gemensamt för alla Silverlines ventilatorer/kåpor är att vi aldrig kompromissar med den höga prestandan och kvaliteten.
 
Vi erbjuder funktionella lösningar som passar varje köks inredning och struktur. Sortimentet innehåller ett stort urval av ventilatorlösningar; väggmonterade, frihängande, bänkmonterade, takintegrerade och traditionella ventilatorer – endast din fantasi begränsar våra lösningar.
 
Ställer du högre krav? Vi kan erbjuda ytterligare funktioner som Silence-motor, fjärrkontroll för användning av din ventilator, touchdisplay, fluorenserad belysning, kantsugsystem och LED-teknik - allt för att infria dina krav och hjälpa dig att hitta den perfekta ventilatorn och matcha dina specifika behov.

Ventilatorer
  SWEDEN
Silverline Global
JGNORDIC SILVERLINE
E Christensens Vej 90, 7430 Ikast
Tlf Nr.: +46730310400Fax Nr.: +45 70 13 13 89
Email: info@jgnordic.com Email: info@silverline.dk