PRODUKTERKöksfläktar 

SILVERLINE Köksfläktar

 

När det gäller kök är vi medvetna om att individualitet spelar en avgörande roll. Därför erbjuder Silverline ett brett utbud av köksfläktar/fläktkåpor som passar just dina behov. Det breda utbudet innebär att du är fri att välja mellan traditionella och moderna köksfläktar/fläktkåpor och sätta din egen prägel på köket. Gemensamt för alla Silverlines köksfläktar/fläktkåpor är att vi aldrig kompromissar med den höga prestandan och kvaliteten.
 
Vi erbjuder funktionella lösningar som passar varje köks inredning och struktur. Sortimentet innehåller ett stort urval av fläktlösningar; väggmonterade, frihängande, bänkmonterade, takintegrerade och traditionella köksfläktar – endast din fantasi begränsar våra lösningar.
 
Ställer du högre krav? Vi kan erbjuda ytterligare funktioner som fjärrkontroll för användning av din fläktkåpa, touchdisplay, fluorenserad belysning, kantsugsystem och LED-teknik - allt för att  infria dina krav och hjälpa dig att hitta den perfekta fläktkåpan och matcha dina specifika behov.

Köksfläktar
  SWEDEN
Silverline Global
JGNORDIC SILVERLINE
E Christensens Vej 90, 7430 Ikast
Tlf Nr.: +46730310400Fax Nr.: +45 70 13 13 89
Email: info@jgnordic.com Email: info@silverline.dk