SILVERLINE

Om JG Nordic 

JG Nordic er en innovativ dansk virksomhed, der forhandler kvalitetsbrands indenfor hvidevarer og køkken.

Til dagligt foregår alt arbejde inden for salg, markedsføring, service og lagerstyring i Ikast, og vi har siden 2005 vækstet. Vi ved, at vores samarbejdspartnere kontinuerligt stiller høje krav til vores produkter. Derfor gør vi hos JG Nordic os umage i, at kunne leve op til forventningerne og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi ønsker at skabe gode relationer med vores samarbejdspartnere, som er blandt de førende producenter på markedet.

Blandt vores brands er Silverline, som er en af Europas førende producenter af emhætter og andre hårde hvidevarer, samt UNITO der leverer innovative vandhanesystemer.

 


 

Om Silverline

Silverline blev grundlagt tilbage i år 1994 i Tyrkiet med henblik på produktion af hårde hvidevarer. Det er et af de førende brands i verden inden for produktion og salg af hårde hvidevarer med speciale i emfang/emhætter.

Efter at have nået en årlig produktion på ca 1,5 millioner enheder, eksporterer Silverline nu sine produkter til mere end 70 lande i verden.

Silverline har bevist hvor pålidelig et brand det er efter at være blevet kronet med mange priser i forskellige fremtrædende europæiske projektkonkurrencer. Silverline har, som en af de førende virksomheder i branchen modtaget Red-dot, Plus X, IF Design og German Design Preis inden for innovation og design af hvidevarer.

Vi arbejder løbende på, at levere den bedste salgs- og eftersalgsservice gennem en effektiv kundeservice, med over 1200 ansatte verden over.

 

  DENMARK
Silverline Global
JGNORDIC SILVERLINE
E Christensens Vej 90, 7430 Ikast
Tlf Nr.: +45 70 10 40 14 Fax Nr.: +45 70 13 13 89
Email: info@jgnordic.com Email: info@silverline.dk