Silverline

Om JG Nordic 

JG Nordic er en innovativ dansk virksomhet med fokus på kvalitetsmerker i hvitevare- og kjøkkenbransjen.

Salg, markedsføring, service og lager foregår fra Ikast i Danmark, men vi har vokst jevnt og trutt siden starten i 2005. Vi er klar over at våre partnere kontinuerlig stiller høye krav til våre produkter, derfor gjør vi i JG Nordic alt vi kan for å leve opp til forventningene og aldri gå på akkord med kvaliteten.

Vi streber etter å skape gode relasjoner med våre partnere, som er ledende produsenter på markedet. Av våre merker er Silverline en av Europas ledende produsenter av kjøkkenhetter og andre hvitevarer, samt UNITO, som leverer innovative, kokende vannkranesystemer

 


Om Silverline

Silverline blev grunnlagt tilbage i år 1994 i Tyrkia med tanke på produksjon av hvitevarer. Det er et av de førende brands i verden innen for produksjon og salg av hvitevarer med spesiale i ventilatorer.

Etter å ha nådd en årlig produksjon på ca 1,5 millioner enheter, eksporterer Silverline nå sine produkter til mer enn 70 land i verden.

Silverline har bevist hvor pålitelig et brand det er etter å ha blitt kronet med mange priser i forskellige fremtredende europeiske prosjektkonkurranser. Silverline har som en av de førende virksomheter i branchen mottatt Red-dot, Plus X, IF Design og German Design Preis innen for innovasjon og design av hvitevarer.

Vi jobber løpende på å levere den beste salgs- og ettersalgsservice gjennom en effektiv kundeservice, med over 1200 ansatte verden over.

 

  NORWAY
Silverline Global
JGNORDIC SILVERLINE
Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk
Tlf Nr.: +47 22 12 08 09 Fax Nr.: +45 70 13 13 89
Email: info@jgnordic.com Email: info@silverline.dk