Silverline

Om JG Nordic 

JG Nordic är en innovativ dansk verksamhet med fokus på kvalitets-varumärken inom vitvaru- och köksbranschen.

Försäljning, marknadsföring, service och lagerhållning sker ifrån Ikast i Danmark men vi har alltsedan starten 2005 stadigt växt. Vi är medvetna om att våra samarbetspartners kontinuerligt ställer höga krav på våra produkter, därför gör vi i JG Nordic allt vi kan för att leva upp till förväntningarna och kompromissar aldrig på kvaliteten.

Vi strävar efter att skapa goda relationer med våra samarbetspartners, som är ledande producenter på marknaden. Av våra varumärken är Silverline en av Europas ledande producenter av köksfläktar och andra vitvaror, samt UNITO som levererar innovativa, kokande vattenkran-system


Om Silverline

Silverline grundades i Turkiet 1994 med inriktning på vitvaruproduktion. Silverline är ett av de ledande varumärkena i världen inom produktion och försäljning av vitvaror med spiskåpor/köksfläktar som nisch. Efter att ha nått en årlig produktion på ca 1,5 milj enheter exporterar Silverline nu produkter till mer än 70 länder världen över. Silverline har bevisat hur stabilt varumärket är efter att vid flera tillfällen ha tilldelats en rad prestigefyllda priser och utmärkelser i olika framträdande europeiska projekttävlingar. Som ett av de ledande företagen i världen har Silverline mottagit "Red-dot", "Plus X", "IF Design" och "German Design Award" inom innovation och design. Silverline arbetar fortlöpande med att leverera den bästa sälj- och after sale-servicen genom en tillmötesgående kundservice och ca 1200 anställda över hela världen.

  SWEDEN
Silverline Global
JGNORDIC SILVERLINE
E Christensens Vej 90, 7430 Ikast
Tlf Nr.: +46730310400Fax Nr.: +45 70 13 13 89
Email: info@jgnordic.com Email: info@silverline.dk